• Alles
  • Algemeen
  • Bericht van de maand
  • Uncategorized
Enkhuizen got drag talent 2024!

maart 30, 2024

Vorig jaar ging Devon Thorn met de kroon naar huis als winnaar van Enkhuizen Got Drag Talent. Achter de schermen werken we alweer hard aan de organisatie van de derde editie van deze prachtige verkiezing. Wil jij dit jaar meedoen aan Enkhuizen Got Drag Talent 2024? Dan kun je je vanaf nu aanmelden. Via onze website … Enkhuizen got drag talent 2024! Lees meer »

Ambassadeur: Obesia Grandé

maart 13, 2024

Vol trots mogen wij onze eerste officiële ambassadeur bekendmaken.  Niemand minder dan Obesia Grandé, een zeer bekende dragqueen die vooral bekend staat om haar fantastische lipsync, vlekkeloze make-up en haar positieve karakter. Tevens is zij een van de oprichters van de drag verkiezing ‘So You Think You Can Drag’ (waar Enkhuizen Got Drag Talent ook … Ambassadeur: Obesia Grandé Lees meer »

So You Think You Can Drag Benelux 2024

maart 11, 2024

Zaterdag 2 maart was de grote finale van So You Think You Can Drag Benelux. Daar waren wij aanwezig met een deel van ons bestuur. We kwamen niet alleen om onze winnaar van Enkhuizen Got Drag Talent, Devon Thorn, aan te moedigen, maar ook om onze eigen voorzitter Saskia te steunen voor haar nominatie van … So You Think You Can Drag Benelux 2024 Lees meer »

Stichting Dragtalent staat in Norden magazine

maart 8, 2024

Zondag 28 januari mochten wij naar Hans van der Kamp, van Norden, om onze stichting voor te stellen. Saskia, Jorrit en Katinka gingen met de trein richting Amsterdam naar de studio van Hans. Na een korte kennismaking en er duidelijk werd wie wij waren, konden wij ons klaar maken voor de foto’s. Dit ging met … Stichting Dragtalent staat in Norden magazine Lees meer »

Van zelftwijfel tot spotlight

oktober 11, 2023

Mijn reis als Bella Bionic Grandé na Enkhuizen Got Drag Talent Op 5 november 2022 was het eindelijk zover: Enkhuizen Got Drag Talent. Drie maanden lang heb ik mij voorbereid: eindeloos oefenen met make-up, choreografieën maken, decor uitdenken en maken, looks bedenken, outfits maken, pruiken en outfits laten maken en eindeloos lipsyncs oefenen. De zenuwen gierden … Van zelftwijfel tot spotlight Lees meer »

Roze in blauw

oktober 9, 2023

De politie is van iedereen. En voor iedereen. Overal en altijd. Om de kerntaken van de politie goed uit te kunnen oefenen, is het van belang dat de politie goed aangesloten is op de maatschappij en weet wat er leeft. Het is daarbij hun streven om álle groepen in de samenleving te bereiken. Dus ook … Roze in blauw Lees meer »

Een belangrijke stap

augustus 29, 2023

Van spontaan bedachte en drukbezochte blije Dragfestivals naar de oprichting van Stichting Dragtalent – hier wordt door Saskia, Katinka en Jorrit (natuurlijk samen met vele anderen) een hele belangrijke stap gezet. Een belangrijke stap in de richting van totale maatschappelijke acceptatie van wie niet kan en/of wil passen in standaardhokjes; van mensen op wie de … Een belangrijke stap Lees meer »

Scroll naar boven